AAN TAFEL: bijeenkomsten voor medewerkers die gepest worden

  • Word jij gepest op je werk?
  • Genegeerd door je collega’s ?
  • Wordt er over jou geroddeld? Iedere dag weer?
  • En wil je je verhaal kwijt? Terwijl je anderen leert kennen die hetzelfde meemaken?

 

Bijeenkomsten voor medewerkers die gepest worden ! Dat is wat Michiel en Els willen organiseren maar het is zo moeilijk om te erkennen dat je gepest wordt,  laat staan er over te komen praten in een groep. Het idee van AAN TAFEL is koken, eten, praten, sterker worden samen met andere medewerkers die gepest worden ! Echter, tot nu toe hebben wij nog geen deelnemers.

Mocht je toch geinteresseerd zijn, laat dan gerust je bericht achter of bel een van ons. Dan kijken we in overleg wat we voor je kunnen betekenen.

Wie zijn de begeleiders?

Ondernemer week 36 - Project Aan-Tafel

Els van Leeuwen is trainer en eigenaresse van SCHOOL TEGEN SCHELDEN. Zij heeft jarenlange ervaring als begeleider en trainer van verschillende doelgroepen. Het thema ‘pesten’ spreekt haar aan vanwege de enorme impact die dit kan hebben op degene die gepest worden en zijn/haar omgeving. Zij wil gelegenheid bieden om te leren hoe je je weerbaarder kan opstellen.

Michiel Hordijk is een ervaren arbeidsmediator. Als werkgever weet hij hoe effectief het is als medewerkers zich veilig voelen op hun werk. Dagelijks gaat hij het gesprek aan met werknemers en leidinggevenden. Het onderwerp is niet zelden ‘pesten’ of ‘gepest worden’. Nog te vaak kunnen medewerkers hier niet voor uit komen.

Samen vinden zij het belangrijk dat jij je verhaal kwijt kunt!

Wil jij meehelpen en ambassadeur voor AAN TAFEL worden?