Altijd al trainer willen worden?

Altijd al trainer willen worden?

Zomaar een dag uit het leven van …..

In de zomer schreef ik over de ‘zomerstilte’ die mij iedere zomer weer overvalt. Nu schrijf ik je over de ‘najaarsstorm’ die mij ook ieder jaar weer overvalt! Wat is dat toch dat opdrachtgevers altijd wachten tot na de zomer (lees: we tillen de training over de zomer heen) en dan opeens met zoveel aanvragen tegelijk komen?

Ik voel mij soms een beetje zoals die mr. Bean hierboven! Veel, alles, iedereen en het liefst morgen doen ! En het is leuk want wat is er nou leuker dan in je auto (2e huis) naar Zuid Brabant om daar een agressietraining te geven, op de terugweg een aantal pestkwartetten afleveren (was toch in de buurt), ‘s avonds de adminstratieve afhandeling van die dag te doen en de voorbereiding voor de dag erna. Dan rijdt mijn 2e huis naar Krimpenerwaard want daar willen ze na schooltijd een workshop over ‘teamsamenwerking’. In de ochtend kan ik dan mooi nog even de powerpoint voor de Gezond & Zeker Kennisdagen naar ‘mijn’ acteurs sturen met wie ik volgende week weer zal ‘optreden’ in het NBC in Nieuwegein. En oh ja, de banner voor diezelfde beurs wordt geleverd! En wat is ie weer mooi ! Dank je wel FWA Drukwerk !

‘s Nachts bedenk ik me dat mijn laptop niet de goede instellingen heeft om bepaalde filmpjes te kunnen laten zien, moet ik wat vroeger op om dat in orde te maken. Als ik ‘s morgens naar het centrum van Den Haag rijd, belt mijn coachee dat ze verhinderd is, of ze een andere afspraak kan maken. Tuurlijk, geen punt.

De training in Den Haag is weer leuk, energiek, dynamisch en slurpt ook energie want het onderwerp ‘omgaan met agressie’ is pittig voor de cursisten. Ze wilden hem in eerste instantie ‘s avonds maar dat heb ik afgeraden omdat ik uit ervaring weet dat er tijdens zo’n training best veel naar boven komt. Na de training gaan ze nu met elkaar uit eten! Top geregeld!

Oh ja, leuk om dit soort dingen op LinkedIn of Facebook te zetten. Werken AAN je bedrijf noemen ze dat. Ook dat nog !

Bij thuiskomst een paar mails wegwerken en contact opnemen met een mogelijke nieuwe opdrachtgever die nog even 6 dagdelen training wil voor het einde van het jaar. Ja. Natuurlijk.

Zomaar een inkijkje in een mix van werkzaamheden en een mix van dagen van mijn werk als trainer. Zo leuk, zo vol, zo afwisselend. Ik houd ervan.

Heb je ook zulk leuk werk? Dan vind ik het fijn als je een berichtje achterlaat.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.