Werkvormen trainers / acteurs

Je wilt niets liever dan een sprankelende training geven waarin iedere deelnemer op het puntje van haar stoel zit om maar niets te missen ? Dan nodig ik je van harte uit om werkvormen te komen oefenen !

Op aanvraag organiseer ik de Oefendagen Werkvormen voor trainers/trainingsacteurs/ docenten/coaches. Op deze dag kun je oefenen met je (nieuwe) werkvorm op, aan en met collega’s uit het vak. Je leert van en met elkaar om werkvormen zo goed mogelijk te instrueren, te evalueren en te verfijnen. De ‘Oefendag werkvormen‘ organiseer ik als er voldoende belangstelling voor is. Als je je wilt opgeven dan kun je me mailen of bellen.

 

Op 9 december 2022 begeleid ik de Train de Trainer Werkvormen voor beginnende trainers. Je oefent met werkvormen voor de start, midden en einde van je eigen training. Een schat van een dag!