Train de Trainer Werkvormen

Train de Trainer Werkvormen (met gebruik making van STAP-subsidie) 

In deze eendaagse training leer je je deelnemers te verleiden tot interactieve trainingen met hoog leerrendement.

Herken je in jouw organisatie de volgende situatie?

Je bent trainer, coach, docent, acteur en je hebt een prachtig programma voorbereid maar je merkt dat het wat ‘saai’ is en dat je deelnemers ‘in slaap’ dreigen te vallen ! En wat zou het fijn zijn als je dan uit je koffer met werkvormen de juiste in zou kunnen zetten !

Deze training is vol met werkvormen zodat jij en je deelnemers wakker en gemotiveerd blijven, geïnspireerd raken en snakken naar het volgende onderdeel !

Els stelt een energiek en inspirerend programma samen. Zo kun je in je eigen training putten uit de verschillende onderdelen die je geleerd hebt. Geschikt voor deelnemers van alle leerstijlen en juist de afwisseling houdt iedereen erbij !

Werkwijze:

Vanaf het moment dat je binnenkomt, start de training!  Alles staat in het teken van werkvormen. Je past ze onmiddellijk op de deelnemersgroep toe. De groep maakt kennis met de werkvorm door hem te doen en er daarna op te reflecteren.

Inkijk voorbeeld programma: (dit is niet het definitieve programma, slechts een voorbeeld) 

Verschillende kennismakers zoals via kaartspel, cafémodel, sleutelbos, overeenkomsten zoeken. 

Werken met het beïnvloedingsspel, fantasiespel, kernkwadranten, competentiespel. 

Verschillende teambuildingsactiviteiten die we buiten doen zoals ‘wasknijpers stelen, waterpistolengevecht,  kratje, tikspelletjes’. 

 Energizers zoals groespopdrachten, links/rechts opdrachten, twee neuzen.

 Afsluiters of evaluatievormen zoals The Clearing, oplijnen, rondje goede voornemens. 

Krijg je er ook al zin in ? 

Kosten?

Geen! Geen?

Precies want met je STAP-budget kun jij kosteloos deelnemen.

Weet je nog niet wat een STAP-budget is? Lees het hieronder. 
Met de STAP-budget subsidie kun je 1.000 euro aanvragen voor een opleiding. Je kunt deze subsidie gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken. De subsidie heet STAP. Dit staat voor Stimulans Arbeidsmarkt Positie.

Je kunt per kalenderjaar maximaal één STAP-opleiding doen waarvoor je maximaal 1.000 euro STAP-budget subsidie toegekend kunt krijgen.

Het volgende aanvraagtijdvak zal donderdag 1 september 2022 10.00 uur opengesteld worden. Wees er op tijd bij! Want op=op.

Voor deze training werkt SCHOOL TEGEN SCHELDEN samen met Building Human Talent, een erkend STAP-opleider. Je meldt je bij dit bureau en dus voor de 1-daagse training aan in de volgende link

Train de Trainer Werkvormencarrousel 

De eerstvolgende training vindt plaats op 9 december bij Tisnienix in Delfgauw.

Liever incompany? Liever zonder STAP-budget?

Dat kan ook! Informeer naar de mogelijkheden op bij Els van Leeuwen op telefoonnummer 06-53124959 of mail info@schooltegenschelden.nl