Train de Trainer Werkvormen Incompany

Train de Trainer Werkvormen

In deze eendaagse training leer je je deelnemers te verleiden tot interactieve trainingen met hoog leerrendement.

Trainer: herken je in jouw organisatie de volgende situatie?

Je bent trainer en je hebt een prachtig programma voorbereid maar je merkt dat het wat ‘saai’ is en dat je deelnemers ‘in slaap’ dreigen te vallen ! Het overkomt iedere trainer zo nu en dan. En wat zou het fijn zijn als je dan uit je koffer met werkvormen de juiste in zou kunnen zetten !

Deze training is vol met werkvormen zodat jij en je deelnemers wakker en gemotiveerd blijven, geïnspireerd raken en snakken naar het volgende onderdeel !

Els stelt een energiek, inspirerend en ‘voor ieder wat wils’ programma samen. Zo kun je in je eigen training putten uit de verschillende onderdelen die je geleerd hebt. Geschikt voor deelnemers van alle leerstijlen en juist de afwisseling houdt iedereen erbij !

 

Werkwijze:

Vanaf het moment dat je binnenkomt, start de training!  Alles staat in het teken van werkvormen. Je past ze onmiddellijk op de deelnemersgroep toe. De groep maakt kennis met de werkvorm door hem te doen en er daarna op te reflecteren.

Inkijk voorbeeld programma: (dit is niet het definitieve programma, slechts een voorbeeld) 

Verschillende kennismakers zoals via kaartspel, cafemodel, sleutelbos, overeenkomsten zoeken. 

Werken met het beinvloedingsspel, fantasiespel, kernkwadranten, competentiespel. 

Verschillende teambuildingsactiviteiten die we buiten doen zoals ‘wasknijpers stelen, waterpistolengevecht,  kratje, tikspelletjes’. 

 Energizers zoals groespopdrachten, links/rechts opdrachten, twee neuzen.

 Afsluiters of evaluatievormen zoals The Clearing, oplijnen, rondje goede voornemens. 

 

Krijg je er ook al zin in ?

Kosten:

€ 195,00 per persoon (er wordt geen BTW berekend) , minimaal 6 personen en maximaal 10, exclusief catering en locatie (heb je zelf geen locatie ? Els zorgt voor een passende plek!)

Deze eendaagse training vindt uitsluitend incompany plaats. Denk bijvoorbeeld aan organisaties die ‘eigen trainers’ hebben en die toe zijn aan eigen, energieke deskundigheidsbevordering !

Neem contact op met Els van Leeuwen op 06-53124959 of  mail met  info@schooltegenschelden.nl