Oefendag werkvormen trainers/acteurs/docenten/coaches

Hoera, een nieuwe datum!

Na bijna 2 jaar geen of alleen digitale ‘werkvormendagen’ is het de bedoeling om op 9 september 2022 eindelijk weer een bijeenkomst ‘in het echt’ te organiseren.

De dag vindt plaats in Delfgauw, een speels ingerichte vergaderruimte met een groot terras. Het ligt aan de rand van recreatiegebied ‘Delftse Hout’ en dat betekent dat we de werkvormen ook buiten kunnen doen. We hebben deze locatie exclusief voor onze groep ter beschikking.

Wil je alvast meer weten, kijk dan op deze website Tisnienix

Wat is een werkvormendag?

Herken je de volgende situatie? Je bent trainer/ trainingsacteur/ docent/ coach en je gebruikt allerlei werkvormen in je bijeenkomsten. Maar welke werkvorm is de goede en op welk moment zet je hem in? Deze en andere vragen beantwoorden we samen op de ‘Werkvormendag’ die twee keer per jaar door Els wordt georganiseerd (begin januari en begin september). De werkvormendag kun je zien als een fijne, speelse, interactieve dag waar professionals oefenen met hun (nieuwe) werkvormen op en met collega’s .  We zijn met maximaal 8 deelnemers zodat iedere deelnemer voldoende tijd heeft om zijn/ haar werkvorm te oefenen. Els zorgt voor een mooie opbouw in het programma.

Je werkvorm hoeft niet perfect te zijn! Het is een oefendag! 

Hoe dan?

De hele dag worden er werkvormen op, aan en met elkaar geoefend! Denk bijvoorbeeld aan een tafel waar het ‘Omdenkspel’ wordt gedaan of  ‘Het beïnvloedingsspel’ of een werkvorm met ‘De Roos van Leary’. Afgewisseld met energizers, ijsbrekers en andere interactieve werkvormen. Degene die de werkvorm begeleidt, krijgt feedback van de deelnemers. En met die feedback kun je de volgende dag in je eigen trainerspraktijk aan de slag. Fijne, zinvolle en gezellige deskundigheidsbevordering!

Moet ik een werkvorm begeleiden? Ja, iedere deelnemer begeleidt een werkvorm van ca. 30 tot 45 minuten voor de hele groep of een gedeelte van de groep.

Waar blijft mijn werkvorm? Na de dag zet ik alle werkvormen van jouw groep op Dropbox zodat je de werkvormen na kunt lezen en kunt gebruiken wanneer je wilt.

Kosten en aanmelden 

Je betaalt slechts € 99,00 voor deze dag inclusief lunch, gezelligheid en tenminste 8 nieuwe werkvormen. Na betaling ben je verzekerd van deelname.

Je kunt tot 30 dagen van tevoren kosteloos annuleren, je ontvangt je geld gewoon terug. Daarna is annuleren mogelijk maar ontvang je geen geld retour, ik vraag je dan om iemand in jouw plaats te laten gaan.

Je ontvangt enkele weken voor 9 september alle informatie.

Meld je aan via het aanmeldformulier >>

Locatie voor 1 juli 2022

Teamdag-Timon
Teamdag-Timon2