Oefendag werkvormen trainers/acteurs/docenten/coaches

Corona en werkvormendagen

In januari 2020 heb ik de laatste werkvormendag georganiseerd en de rest van het jaar stond en staat helaas in het teken van Corona. Van afstand houden, van geen onnodige reizen maken, van voor elkaar zorgen en van uitstel. Maar van uitstel komt in het geval van de werkvormendag geen afstel. Er zijn een 2-tal ‘digitale’ werkvormendagen geweest die met veel plezier door een aantal mensen zijn bijgewoond.

Op dit moment, augustus 2021, zijn er nog geen nieuwe data bekend voor digitale of fysieke werkvormendagen. Zodra die data weer bekend zijn, lees je dat op deze pagina.

Voor straks: ‘wat is een werkvormendag?’

Herken je de volgende situatie? Je bent trainer/ trainingsacteur/ docent/ coach en je gebruikt allerlei werkvormen in je bijeenkomsten. Maar welke werkvorm is de goede en op welk moment zet je hem in? Deze en andere vragen beantwoorden we samen op de ‘Werkvormendag’ die twee keer per jaar door Els wordt georganiseerd (begin januari en begin september). De werkvormendag kun je zien als een fijne, speelse, interactieve dag waar professionals oefenen met hun (nieuwe) werkvormen op en met collega’s .  We zijn met maximaal 8 deelnemers zodat iedere deelnemer voldoende tijd heeft om zijn/ haar werkvorm te oefenen. Els zorgt voor een mooie opbouw in het programma.

Je werkvorm hoeft niet perfect te zijn! Het is een oefendag! 

Hoe dan?

De hele dag worden er werkvormen op, aan en met elkaar geoefend! Denk bijvoorbeeld aan een tafel waar het ‘Omdenkspel’ wordt gedaan of  ‘Het beïnvloedingsspel’ of een werkvorm met ‘De Roos van Leary’. Afgewisseld met energizers, ijsbrekers en andere interactieve werkvormen. Degene die de werkvorm begeleidt, krijgt feedback van de deelnemers. En met die feedback kun je de volgende dag in je eigen trainerspraktijk aan de slag. Fijne, zinvolle en gezellige deskundigheidsbevordering!

Moet ik een werkvorm begeleiden? Ja, iedere deelnemer begeleidt een werkvorm van ca. 30 tot 45 minuten voor de hele groep of een gedeelte van de groep.

Waar blijft mijn werkvorm? Na de dag zet ik alle werkvormen van jouw groep op Dropbox zodat je de werkvormen na kunt lezen en kunt gebruiken wanneer je wilt.

Wanneer dan?

Volg deze pagina en volg mij op LinkedIn en dan zie je nieuwe data vanzelf weer verschijnen.

Teamdag-Timon
Teamdag-Timon2