Trainers

Els van Leeuwen

Els is eigenaar van SCHOOL TEGEN SCHELDEN en van Van Leeuwen Training & Coaching. Zij is trainer, supervisor en teamcoach. Ze heeft veel ervaring in het trainen van groepen met als doel om hen in het werk assertiever en autonomer te laten optreden. Ze hecht veel waarde aan goede samenwerking in een veilige (werk)omgeving.

‘Ik vind het belangrijk dat deelnemers in onze trainingen vaardigheden leren die ze de volgende dag in hun werk kunnen toepassen. Daarom werk ik ook altijd vanuit eigen situaties van de deelnemers zodat zij zich herkennen. Humor, echte aandacht en een goed tempo in de training vind ik belangrijke ingrediënten’.

 

Michiel Hordijk

Michiel is mediator en trainer. Hij is ervaren in arbeidsconflicten. In de gesprekken die plaatsvinden zorgt hij ervoor dat er ruimte is voor verschillende andere thema’s die spelen op de werkvloer. Ook en vooral als die thema’s ‘lastig’ zijn zoals ongewenst gedrag. Sinds 2015 werkt hij samen met Els in het thema ‘pesten op de werkvloer’.

‘Neem 1 ding mee wat je voortaan gaat doen. En train vervolgens verder vanuit die basis. Dát aan de deelnemers meegeven is mijn doel. Ik vind het leuk om uit te leggen hoe het werkt. En door ook gelijk te oefenen maken we met elkaar stappen vooruit. In een ontspannen sfeer nuttig bezig zijn, zodat iedereen de ruimte krijgt’.

Huib Geluk

Huib is verpleegkundige, trainer en docent. Hij heeft veel ervaring in de zorg voor psychiatrisch patiënten, werkt als nachthoofd en als docent in verpleegkundige opleidingen.

‘’In trainingen hecht ik veel waarde aan het veiligheidsgevoel, waardoor cursisten worden uitgedaagd om zichzelf te durven zijn en op die manier effectiever kunnen kijken naar ‘’eigen gedrag’’ en dat van elkaar als team. Op een prikkelende, dynamische en motiverende manier wil ik cursisten aanzetten tot reflectie en bewustwording’’.